babywinkel mijnwonder logo 1Geboorte koffertje of houten kistje


 
Een kraammand maken met onze stoere houten kistjes met naam of een tof kinderkoffertje. Kies zelf een leuke kleur die past bij de stijl van de babykamer en vul hem met leuke kraamcadeautjes. Ook de stoffen commodemandjes van Meyco zijn erg leuk om te vullen met kraamcadeautjes. De naam kistjes worden geschilderd in de gewenste kleur van een roze kistje tot oker geel kistje.

De
kraamcadeau koffertje zijn erg leuk om als kraamgeschenk te geven. We hebben roze koffertjes maar ook kinder koffertje blauw en mint groene kinderkoffertje. Nieuw zijn onze stoere koffertjes met sterren.

     Kies een kraammandje >>

 

Sorteer op:
 
InStock 7.5
InStock 10.95
InStock 14.95
InStock 9.5
InStock 14.95
InStock 7.95
InStock 14.5
InStock 14.5
InStock 14.95
 Kinderkoffertje


Een kinderkoffertje met naam of een leuk koffertje met sterren je kunt ze vullen met de leukste kraamcadeautje. Neem het koortje mee als je gaat logeren of vul ze met je mooiste herinneringen. Met een koffertje kun je ook een leuk draagbaar koffertje poppenhuis maken. Beleef de grootste avonturen met je eigen koffertje.

Kraamcadeau pakket

Liever een compleet kraampakket om direct te geven? Wij hebben ook hele leuke kraamcadeau sets om te geven als je op kraambezoek gaat. Wil je dat we het voor je inpakken geen probleem wij maken er een mooi kraamkado van.