babywinkel mijnwonder logo 1

Negen maanden dagen


 
Ja het is weer tijd voor de negenmaanden beurs! Tijdens de 9maanden beurs vind je bij MijnWonder de leukste babyspullen in de webshop online. De negenmaanden dagen van MijnWonder heeft alles wat je zoekt tijdens de zwangerschap en voor je babyuitzet. 


Dag 1 : Zwangerschap Aankondiging

De leukste manier om je zwangerschap bekend te maken is wel om je familie te verassen. Met een grote broer of grote zus shirtje betrek je ook hun bij de zwangerschapsaankondiging. En met een leuk slabbertje voor oma en opa heb je een super leuk cadeau.

  

Dag 2: Stralend zwanger

Het geluk van zwanger zijn straalt van je af en daar moet je lekker van genieten. Zodra je van de eerste zwangerschapkwaaltjes bent verlost dan begint je buikje vast al te groeien. Een zwangerschapsketting is een prachtig zwangerschap sieraad en die draag je met trots. Wil je weten wat je allemaal te wachten staat lees dan een leuk zwangerschapsboek.

 
 

Dag 3: Gender Reveal

Is het een jongen of een meisje? Veel aanstaande ouders willen graag weten of ze een jongen of meisje verwachten. Helemaal van nu is het om de het geslacht van de baby bekend te maken op een Gender Reveal Party. Ben je team boy or girl?

  
 

Dag 4: Zwangere buik groeit

Zodra je buikje echt begint te groeien merk je dan je zwangere buikje wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Met een zwangerschap buikband geef je steun aan je buik en helpt ook bij bandenpijn. Een buik band bedrukken kan je bij ons in je eigen tekst, dus ontwerp je eigen buikband. Heb je een navelpiercing dan is een flexibele piercing erg fijn. De zwangerschaps navelpiercing groeit met je buikje mee.

   
 

Dag 5: Babykamer inrichten

Welke kleur babykamer kies je? Bij MijnWonder shop je de babykamer stijl in de kleuren die je wenst. Van een aankleedkussen tot een babydeken vindt je hier in alle prints en kleurtjes.

    
 

Dag 6: Babyshower organiseren

Een babyshower vieren is voor de mom to be heel speciaal. Deze dag draait alles om de aanstaande moeder en wordt ze lekker in het zonnetje gezet. Laat haar stralen met een babyshower buikband, sjerp of een mom kroon. Tijdens de babyshower een gipsbuik maken is natuurlijk super leuk om de zwangere buik te vereeuwigen.

    

Dag 7: Nesteldrang?

Heb je erg de behoefte om de babywasjes te doen. Lekker rommelen in de babykamer en het bedje opmaken. Deze periode wordt ook wel nesteldrang genoemd. Heb je al een geboortepakje dan hebben wij leuke eerste kleertjes voor je kleintje.

    

 

Dag 8: Zwangerschapsverlof

Tijd om te genieten van je zwangerschap verlof. Niks moet en alles mag! De laatste periode van je zwangerschap is wat zwaarder en dus tijd om nog even te genieten en rustig aan te doen. Ook is dit echt het moment voor de laatste dingen van voor baby te regelen. Heb je al een naam dan is een mutsje met naam of een speenkoord naam leuk om alvast in huis te hebben.

  

Dag 9: Laatste loodjes

Het aftellen is nu echt begonnen. Staat je vluchttasje al klaar en is de geboorteversiering in huis? Nog even de puntjes op de i voor dat je kleintje zich meld. 


 

 


Sorteer op:
InStock 10.95
InStock 8.5
InStock 8.5
InStock 8.95
InStock 16.95
InStock 29.95
InStock 20
InStock 20
InStock 19.95
InStock 19.95
InStock 16.95
InStock 13.5
InStock 8.95
InStock 8.95
InStock 4.95
InStock 3.95
InStock 4.95
InStock 3.95
InStock 11.95