babywinkel mijnwonder logo 1

Shirt niet meer in mij Eendje

Shirt niet meer in mij Eendje
Shirt niet meer in mij Eendje
Shirt niet meer in mij Eendje
Shirt niet meer in mij Eendje
Shirt niet meer in mij Eendje
13.50
InStock
 
Shirt maat
Kleur shirt
Tekst kleur
Shirt

Shirt Ik ben straks niet meer in mij Eendje


Aankondigen zwangerschap?
De tekst zegt het al dat je kindje straks niet meer alleen zal zijn. Eens kijken hoe snel opa en oma het doorhebben dat er een baby op komst is.

Dit leuke shirtje is leuk om de zwangerschap bekend te maken. Het is geschikt als grote broer shirt en grote zus shirt. Nu kan de zwangerschap aankondiging gedaan op originele manier gedaan worden door de grote broer of grote zus. Wat zullen ze trots zijn als je verteld "ik ben straks niet meer in mijn eendje!"
 
Het eendje shirt is met lange mouw en als t shirt te leveren. En kan gemaakt worden in de gewenst kleuren combinatie.

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook