babywinkel mijnwonder logo 1

Sinterklaas & Kerstcadeau baby


De December maand is er weer en de voorbereidingen kunnen beginnen. Voor de speciale dagen hebben wij leuke cadeaus samengesteld en deze worden ook nog voor u feestelijk ingepakt. De leukste Sinterklaascadeaus baby en de eerste kerstcadeaus vindt je bij MijnWonder. Een feestje om te krijgen en te geven!


 

Bekijk hier de
 KERSTCADEAUS 

 Bekijk hier de

 SINTERKLAAS CADEAUS 
 

Sinterklaas cadeaus Baby

Samen mooie herinneringen maken is het meest waardevol. Maak het feest compleet en Versier je huis met de leuke statische raamstickers voor Sinterklaas en Kerst. En een shirt speciaal voor de kleine hulp Piet. De prachtige luxe Pieten mutsen maken het sinterklaas feest helemaal af.
 

Eerste Kerst

voor een onvergetelijke december maand.ideeën cadeau, van prachtige kristallen tot stijlvolle rosé zwangerschapskettingen. Bekijk al onze ZwangerschapskettingTijdens de kerst geef je elkaar prachtige cadeaus om iedereen eens te verwennen. Een mooi sieraad cadeau voor de zwangere is een Wat erg leuk is om tijdens de kerst dagen iedereen bekend te maken dat jullie zwanger zijn. Dit kan met onze Grote zus shirt of Grote broer shirt, een bijzonder moment om te delen met familie. 
 

 The most 
 Wonderful time 
 of the Year 


 
InStock 6.25