mijnwonder kraamkado gipsbuik header2
 
 


Zwangerschapsketting perfecte zwangerschap cadeau


Onze prachtige zwangerschapskettingen zijn een bijzonder zwangerschap sieraad tijdens de zwangerschap. We hebben meer dan 80 verschillende zwangerschapsbelletjes. Een zwangerschap bola is een prachtig mama sieraad om de zwangere cadeau te gevenvoor. De zwangerschapsketting kun je al dragen vanaf het begin van de zwangerschap, je draagt de zwangerschapketting op je zwangerebuik zodat iedereen kan zien dat je zwanger bent.
 
Vanaf 5 maanden zwangerschap kan de baby horen in de buik en zal vertrouwd raken met dit geluidje. Na de geboorte zal de baby het geluid van de zwangerschapsbel herkennen als de veilige plek in de buik van mama. Het kleintje zal rustig worden van het twinkelende geluid van de zwangerschap bel als je deze beweegt. Vaak wordt de Zwangerschapsbola na de geboorte boven de wieg gehangen, zodat als je deze beweegt de baby rustig in slaap valt. Ook is het leuk om de ketting te bewaren op je gipsbuik als herinnering aan je zwangerschap.

 Het dragen van een zwangerschap ketting is 
niet schadelijk voor de baby! Sommige beweren dat de ketting een stuitligging zou veroorzaken, dat is een onjuist fabeltje blijkt uit onderzoek. Je kunt met trots een mooie Zwangerschapketting dragen.

Wij hebben meer dan 80 zwangerschapskettingen. De mooie strass zwangerschapsketting die een prachtige schittering geeft en de zwangere buik laat stralen. De zilveren zwangerschapsbelletjes zijn tijdloos en passen bij iedere outfit. Zoals de zwangerschapsbel met voetjes of hartje. De prachtige gouden zwangerschapsketting is erg stijlvol om te dragen als mama sieraad. Of kies voor kleur en bekijk de gekleurde zwangerschaps belletjes. De stoere zwarte bola of de lieve mama bola. Wil je juist laten zien of je een meisje draagt of een jongen, dan is de roze bola en blauwe bola heel leuk als zwangerschapsieraad.

Het eerste moederdag cadeau voor zwangere!! Meer dan 80 soorten Zwangerschapskettingen 
 Gratis satijnen ketting 

  Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
  Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Veilig betalen

 
 Prachtig zwangerschap cadeau

Zwangerschapsketting kristal strass zwangerschap sieraad cadeau Zilveren Zwangerschapsketting sieraad cadeau zwangere Vergulde Zwangerschapsketting rosé kleur cadeau zwangerschap Gekleurde Zwangerschapsketting babyvoetjes sieraad
 

Wat is een Zwangerschapsketting?

Het dragen van een zwangerschapsketting of bola is een mexicaanse traditie. Het belletje zou de moeder én haar ongeboren baby gezondheid en geluk brengen, en beschermen tegen ziekte en gevaar. Een zwangerschapsketting is een ketting met een zwangerschapbelletje eraan, dat op je laag op je buik draagt. Een zwangerschap ketting wordt ook wel bola of babybel genoemd. Bij beweging maakt het belletje een zacht tinkelend geluidje. Vanaf de 5 maanden kan de baby geluiden buiten de buik waarnemen en ook het geluidje van het zwangerschapbelletje. Het geluid herkend de baby als het fijne vertrouwde gevoel van in de buik. Als de baby is geboren, kun je het belletje boven het wiegje van je baby hangen. Van het horen van het twinkelende geluid word de baby rustig.

Zwangerschapsieraad

De zwangerschap bola past goed bij de huidige zwangerschapsmode. Er zijn veel verschillende bola’s in diverse mode kleuren, materiaal en vormen. De kettingen zijn er in verschillende kleuren van Satijnkoord, leer en metaal. Tijdens je zwangerschap is een zwangerschapsketting een prachtig sieraad. Je draagt het zwangerschap belletje laag op de buik, zo ziet iedereen dat je zwanger bent. Draag de bola zo laag mogelijk ter hoogte van je navel. De zwangerschap ketting is 120 cm lang.

Zwangerschap aandenken

Na de zwangerschap kun je de ketting boven het wiegje hangen, in een doosje bewaren met andere zwangerschap herinneringen of hang de ketting aan je gipsbuik. Kijk hier voor meer zwangerschap herinneringen.

Je kunt de zwangerschap ketting ook dragen als je de baby voedt. Het geluidje zal de baby geruststellen als het onrustig is en kan hiermee spelen als je het draagt.

Zwangerschapsketting schadelijk?
H
et is een fabeltje dat de zwangerschapketting een stuitligging  veroorzaakt. De baby zou zich naar het geluid gaan bewegen en niet meer met het hoofdje naar beneden gaan liggen. De baby kan zijn bewegingen in de buik niet bewust sturen. Het is nog te klein om te snappen dat hij door te bewegen dichter bij het geluidje zou kunnen komen. Dat leert de baby pas nadat hij geboren is.

De Zwangerschaps ketting kun je dus gerust met trots dragen.