mijnwonder kraamkado gipsbuik header2
 
 


Onze prachtige zwangerschapskettingen zijn een bijzonder sieraad tijdens de zwangerschap. We hebben meer dan 80 verschillende bola's. Een zwangerschaps bola is een prachtig sieraad cadeau voor de zwangere. De zwangerschapsketting kun je al dragen vanaf het begin van de zwangerschap, je draagt de ketting op je buik zodat iedereen kan zien dat je zwanger bent.
 
Vanaf 5 maanden zwangerschap kan de baby horen en zal vertrouwd raken met dit geluid en zal dit na de geboorte als de veilige plek in de buik herkennen. Het kleintje zal rustig worden van het twinkelende geluid van de zwangerschapsketting als je deze beweegt. Vaak wordt de Zwangerschapsbel na de geboorte boven de wieg gehangen, zodat als je deze beweegt de baby rustig in slaap valt. Ook is het leuk om de ketting te bewaren op je gipsbuik als herinnering aan je zwangerschap.

 Het dragen van een zwangerschapsketting is 
niet schadelijk voor de baby en sommige beweren dat de ketting een stuitligging zou veroorzaken, dat is een onjuist fabeltje blijkt uit onderzoek. Je kunt met trots een mooie Zwangerschapsketting dragen.


 Meer dan 80 soorten Zwangerschapskettingen 
 Gratis satijnen ketting 

  Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
  Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Veilig betalen

 
 Prachtig zwangerschap cadeau

Zwangerschapsketting kristal strass zwangerschap sieraad cadeau Zilveren Zwangerschapsketting sieraad cadeau zwangere Vergulde Zwangerschapsketting rosé kleur cadeau zwangerschap Gekleurde Zwangerschapsketting babyvoetjes sieraad
 

Wat is een Zwangerschapsketting?

Het dragen van een zwangerschapsketting of bola is een mexicaanse traditie. Het belletje zou de moeder én haar ongeboren baby gezondheid en geluk brengen, en beschermen tegen ziekte en gevaar. Een zwangerschapsketting is een ketting met een zwangerschapbelletje eraan, dat op je laag op je buik draagt. Een zwangerschapsketting wordt ook wel bola of babybel genoemd. Bij beweging maakt het belletje een zacht tinkelend geluidje. Vanaf de 5maanden kan de baby geluiden buiten de buik waarnemen en het geluidje van het belletje. Het geluid herkend de baby als het fijne vertrouwde gevoel van in de buik. Als de baby is geboren, kun je het belletje boven het wiegje van je baby hangen. Van het horen van het twinkelende geluid word de baby rustig.

Zwangerschapsieraad

De zwangershapsketting past goed bij de huidige zwangerschhapsmode. Er zijn veel verschillende bola’s in diverse mode kleuren, materiaal en vormen. De kettingen zijn er in verschillende kleuren van Satijnkoord, leer en metaal. Tijdens je zwangerschap is een zwangerschapsketting een prachtig sieraad. Je draagt het zwangerschapsbelletje laag op de buik, zo ziet iedereen dat je zwanger bent. Draag de ketting zo laag mogelijk ter hoogte van je navel.

Zwangerschaps aandenken

Na de zwangerschap kun je de ketting boven het wiegje hangen, in een doosje bewaren met andere zwangerschapsherinneringen of hang de ketting aan je gipsbuik. Kijk hier voor meer zwangerschapsherinneringen.

Je kunt de zwangerschapsketting ook dragen als je de baby voedt. Het geluidje zal de baby geruststellen als het onrustig is en kan hiermee spelen als je het draagt.

Zwangerschapsketting schadelijk?
Het is een fabeltje dat de zwangerschapketting een stuitligging  veroorzaakt. De baby zou zich naar het geluid gaan bewegen en niet meer met het hoofdje naar beneden gaan liggen. De baby kan zijn bewegingen in de buik niet bewust sturen. Het is nog te klein om te snappen dat hij door te bewegen dichter bij het geluidje zou kunnen komen. Dat leert de baby pas nadat hij geboren is.

De Zwangerschapsketting kun je dus gerust met trots dragen.