mijnwonder kraamkado gipsbuik header2

Zwangerschapsketting

Onze prachtige zwangerschaps kettingen zijn een bijzonder zwangerschap sieraad tijdens de zwangerschap. We hebben meer dan 80 verschillende zwangerschaps belletjes. Een zwangerschap bola is een prachtig mama sieraad om de zwangere cadeau te geven voor kerst cadeau zwangere of haar eerste moederdag. De zwangerschapsketting kun je al dragen vanaf het begin van de zwangerschap, je draagt de zwangerschapketting op je zwangerebuik zodat iedereen kan zien dat je zwanger bent.


 
Vanaf 5 maanden zwangerschap kan de baby horen in de buik en zal vertrouwd raken met dit geluidje. Na de geboorte zal de baby het geluid van de zwangerschapsbel herkennen als de veilige plek in de buik van mama. Het kleintje zal rustig worden van het twinkelende geluid van de zwangerschap bel als je deze beweegt. Vaak wordt de Zwangerschapsbola na de geboorte boven de wieg gehangen, zodat als je deze beweegt de baby rustig in slaap valt. Ook is het leuk om de ketting te bewaren op je gipsbuik als herinnering aan je zwangerschap.

 Meer dan 80 Zwangerschapskettingen 
   Gratis satijnen ketting 

  Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
  Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Veilig betalen

 
 Mooiste zwangerschapcadeau

Zwangerschapsketting kristal strass zwangerschap sieraad cadeau Zilveren Zwangerschapsketting sieraad cadeau zwangere Vergulde Zwangerschapsketting rosé kleur cadeau zwangerschap Gekleurde Zwangerschapsketting babyvoetjes sieraad

Meer dan 80 zwangerschapskettingen 

De mooie strass zwangerschapsketting die een prachtige schittering geeft en de zwangere buik laat stralen. De zilveren zwangerschapsbelletjes zijn tijdloos en passen bij iedere outfit. Zoals de zwangerschapsbel met voetjes of hartje. De prachtige gouden zwangerschapsketting is erg stijlvol om te dragen als mama sieraad. Of kies voor kleur en 

bekijk de gekleurde zwangerschaps belletjes. De stoere zwarte bola of de lieve mama bola. Wil je juist laten zien of je een meisje draagt of een jongen, dan is de roze bola en blauwe bola heel leuk als zwangerschapsieraad. Het dragen van een zwangerschap ketting is niet schadelijk voor de baby! Sommige beweren dat de ketting een stuitligging zou veroorzaken, dat is een onjuist fabeltje blijkt uit onderzoek. Je kunt met trots een mooie Zwangerschapketting dragen.