babywinkel mijnwonder logo 1
t-Shirt ik word grote neef
t-Shirt ik word grote neef
t-Shirt ik word grote neef
t-Shirt ik word grote neef
 13.50

Ik word grote neef t-shirtHoera ik krijg een neefje of nichtje!
Maak de zwangerschap bekend door dit stoere grote neef t-shirt te geven. Het grote neefje kan nu aan iedereen vertellen dat hij een klein neefje of nichtje krijgt. Het is natuurlijk erg leuk om oom en tante te worden en zo iedereen bij de zwangerschap te betrekken. Het leuke tshirtje "ik word grote neef" met stoere sterren is een super leuk neef cadeu om te geven.

Het grote neef shirt is leverbaar in de kleur grijs, marineblauw, wit en zwart. Laat het neef shirt bedrukken in de gewenste kleuren combinatie. Het neef shirtje is ook met lange mouwen verkrijgbaar.
En wij hebben ook een super leuk bijpassend grote nicht shirtje.
 
  • Shirtje bedrukken in de gewenste kleur
  • Korte mouwen shirt
  • Wit, zwart, grijs of marine blauw shirtje
  • Shirt 100% katoen
  • Normale pasvorm

Shirt kleur
Bedrukking kleur
Shirt maat