babywinkel mijnwonder logo 1

Shirt grote zus


Wil je de trotse grote zus een zwangerschap aankondiging laten doen? Met onze Zwangerschapsaankondiging shirts kun je aan iedereen vertellen dat je grote zus wordt. 

De zus shirtjes hebben leuke teksten als "
geef mij een kus want ik word grote zus" of "ik ben straks niet meer in mijn eendje". We hebben ook een oma & opa slabbetje om ze te verrassen met het leuke nieuws. Ben je zus geworden hebben we grote zus shirt en big sis shirtjes. Op de zus shirtjes kan ook worden aangegeven wanneer je uitgerekende datum is, dan weet iedereen wanneer de baby wordt verwacht.


Sorteer op:
Vorige - 1 - 2

Set
Geboorte setje zus / broer wolkje


 
InStock
22.50

Shirt 2de uk


 
InStock
13.50

Shirt Big Sis


 
InStock
13.50

Shirt Zus Pijl


 
InStock
13.50

Rompertje zusje pijl


 
InStock
10.95

Shirtje kleine zus wolk


 
InStock
12.95

Confetti kanon Baby blauw


 
InStock
9.95

#zus shirt


 
InStock
13.50

Confetti kanon Baby roze


 
InStock
9.95

Little sister shirt


 
InStock
12.95

Cadeaubon Gipsbuik


 
InStock
1.00

Middle sister shirt


 
InStock
13.50

Shirt stoere nicht


 
InStock
13.50

Slab liefste opa


 
InStock
3.95

Vorige - 1 - 2

 
 Gepersonaliseerde shirts
Maak je eigen zus shirt
Levertijd 2-3 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)

 

Zus shirt bedrukken


Zelf een zus shirtje ontwerpen? Wij hebben diverse leuke grote zus teksten en deze kunnen wij voor u bedrukken op het gewenste shirtje. Kies eerst een leuke zus tekst, daarna kunt u kiezen voor de maat en het kleur shirtje. De tekst kunt u laten bedrukken in de gewenste kleur. Zo maakt u een eigen zus shirtje geheel naar wens.

Cadeau grote zus


Onze shirt worden voor u gepersonaliseerd, productie dagen maandag en donderdag. De kleuren zijn geheel na wens aan te passen. De shirts "Ik ben grote zus" zijn ook leuk als Kraamkado voor de grote zus als de baby is geboren. En voor de baby hebben we ook bijpassende Geboorte shirtjes zodat jullie meteen al bij elkaar horen. Voor zowel een baby broertje als zusje hebben we leuke bijpassende geboorte shirtjes.

Ook hebben we leuke grote zus sjerps en zus armbandjes. Het slabbetje jullie worden oma & opa is ook erg leuk om aan de aanstaande grootouders te geven.