babywinkel mijnwonder logo 1

Zwangerschapsketting strass


 
Luxe zwangerschapskettingen met strass steentjes die handgezet zijn en geven een prachtige schittering. Een exclusief zwangerschapssieraad. Mooie zwangerschaps belletjes met kristallen in hart vorm, ying yang, Bola met hartje of uni kleur. Ook zijn er zilveren, goud & rosé, antieken en gekleurde zwangerschap belletjes, dus voor iedere smaak is er een mooi mama sieraad. Een bola met baby handjes en voetjes, bloemen, hartjes en pareltjes heb je altijd een zwangerschapsbola die bij je past. 

De zwangerschapskettingen zijn incl. Gratis satijn koord. Los zijn er ook andere kettingen te bestellen zoals een leer koord, verzilverde ketting etc.

 Schitterende Zwangerschapssieraden 


Sorteer op:
 
InStock 25.95
InStock 11.95
InStock 4.95
InStock 8.95
InStock 8.95
 

 +90 Zwangerschapskettingen 
 Gratis satijnen ketting 

 Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Vanaf €50,- gratis verzondenWaarom een Zwangerschapsketting?

Een baby hoort al in de zwangerschap geluiden en herkent deze na de geboorte. Het tingelend geluid van de babybel wordt een vertrouwd geluid waar de baby rustig van wordt. Het dragen van de zwangershapketting kan vanaf het begin van de zwangerschap. De zwangere buik mag gezien worden en met een Zwangerschapsketting laat je de zwangerschapsbuik stralen. 

De zwangerschapsbola heeft een mini xylofoontje dat bij beweging een zacht en magisch geluidje maakt. De zwangerschapsketting is niet schadelijk voor de baby en kan van het begin van de zwangerschap worden gedragen. Nu je buikje begint te groeien kun je de zwangerschap bekend maken.