mijnwonder kraamkado gipsbuik header2

Van oorsprong een mexicaanse bola (zwangerschapsbelletje) is een prachtig sieraard voor de zwangere. Het mini-xylofoontje geeft bij beweging een zacht, magisch tingelend geluid. Een baby hoort in de zwangerschap al geluiden en herkent deze na de geboorte. Het wordt een vertrouwd geluid, waar de baby rustig van wordt.Met onze ruime collectie zwangerschapskettingen vind je altijd een passend zwangerschaps sieraad. Een roze Zwangerschapsketting, een met baby handjes, ying yang of zwart/wit voor iedere smaak is er wel een zwangerschapbel.

Het dragen van een een Zwangerschapsketting is niet schadelijk voor de baby. Een prachtig zwangerschapscadeau voor de aanstaande moeder. Leuk om dit zwangerschaps sieraad cadeau te geven bij een gender reveal party, babyshower, verjaardag zwangere, moederdag, Valentijnsdag of kerst.


Na de zwangerschap kun je de zwangerschapsbola boven de wieg hangen en als de baby onrustig is zal dit kalmerend werken. De zwangershapsketting kun je ook bewaren op je gipsbuik, zodat je zwangerschapsherinneringen voor altijd zijn bewaard. 

De zwangerschapsbola's zijn incl. Gratis zwart satijnen koord. Los te bestellen een leer koord, verzilverde ketting etc. Meer dan 80 soorten Zwangerschapskettingen 
 Gratis satijnen ketting 

  Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
  Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Veilig betalen

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Bola groen met cirkels


 
InStock
19.95

Zwangerschapsketting wit Mom


 
InStock
16.50

Populair
Zwangerschapsketting Strass Zwart


 
InStock
16.95

Bola goud glitter


 
InStock
21.95

Mama Bijtketting roos


 
InStock
8.95

Bola glitter turquoise


 
InStock
21.95

Rose plated bolletjesketting


 
InStock
7.50

1 - 2 - Volgende