babywinkel mijnwonder logo minZwangerschapsketting goud

 
De goudkleurige en rosé kleurige zwangerschap sieraden geven je zwangere buik een stijlvolle glans. Iedereen mag nu je prachtige buik bewonderen. Een bijzonder eerste moederdag cadeau voor de zwangere vrouw. Bekijk onze prachtige zwangerschapskettingen die de buik laten schitteren. Een Zwangerschapsbola hartje, baby voetjes of een mooie stijlvolle rosé kleur met de Rosé swirl en Rosé babyvoetjes.

De zwangerschapsbola's zijn incl. Gratis zwart satijnen koord. Los te bestellen een leer koord, een Gouden bolletjes ketting of een Rosé ketting etc.

Sorteer op:
 
Mama ketting goud


 
InStock
9.95

NIEUW
Zwangerschapsbel Groen Leaf


 
InStock
19.95

Schakel Ketting Rose


 
InStock
6.95

Schakel Ketting Goud


 
InStock
8.95

Koord met sluiting


 
InStock
4.95

Zwangerschapsketting Groen


 
InStock
18.95

Bola goud glitter


 
InStock
21.95

Vergulde bola rechthoekjes


 
InStock
19.95

Bola parel met babyvoetjes


 
InStock
18.50

Goudkleurige Bola met Voetjes


 
InStock
19.95

Ketting Goud plated


 
InStock
6.95

Ketting zilver plated


 
InStock
6.95

Ketting Rose plated


 
InStock
6.95

Bola zwart rosé babyvoetjes


 
InStock
19.95

 


 >90 Zwangerschapskettingen 
 Gratis satijnen ketting 

  Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 Vanaf €50,- gratis verzonden

Zwangerschap cadeau

De zwangerschapsketting is echt een prachtig cadeau voor de zwangere. Een zwangerschap sieraad die de ze al vanaf de eerste zwangerschapsweek kan dragen. In onze grote collectie buik kettingen zit altijd een zwangerschapsbel die bij je past. Een speciaal cadeau voor valentijnsdag of de verjaardag zwangere vindt je bij MijnWonder.

Geschiedenis zwangerschapsketting

 

Een zwangerschapsbola komt oorspronkelijk uit Mexico. De zwangere dragen de angel rufer al eeuwenlang tijdens hun zwangerschap. Het zou de moeder en baby beschermen tegen boze geesten. Vele zwangeren dragen tegenwoordig een zwangerschap sieraad. 

Het zwangerschapsbelletje heeft een mini-xylofoontje die bij beweging een zacht, magisch tinkelend geluidje geeft. Tijdens de zwangerschap hoort een baby al geluiden en herkent het geluidje van de zwangerschaps ketting na de geboorte.