babywinkel mijnwonder logo 1
Je bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op je verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>
Inbakerdoek Panter
Inbakerdoek Panter
Meyco
Inbakerdoek Panter
 13.95

Panter print inbakerdoek

De Swaddle inbakerdoek is gemaakt van 100% katoen. Deze panter inbaker doek heeft een mooie print. Geschikt voor baby’s van 0 tot 3 maanden, van 3,5 tot 6,5 kg.

Met de Swaddle doek creëer je weer het veilige gevoel dat de baarmoeder ook gaf. Hierdoor kan je kindje zich makkelijker ontspannen. Als je kindje onrustig is of veel huilt is inbakeren een hulpmiddel om je baby sneller weer ontspannen en rustig te krijgen. Door het vertrouwde gevoel krijgt je kleintje meer rust en valt het sneller in slaap.

De meeste kindjes hebben baat bij inbakeren tot ongeveer 3 à 4 maanden. Vanaf het moment dat je kindje kan omrollen is inbakeren gevaarlijk, dus bouw het voor die tijd af. 

 

Hoe werkt inbakeren:

  1. Leg je baby zo neer in de Swaddle dat de schouders op gelijke hoogte zijn met de bovenkant van de inbakerdoek. De beentje worden in de voetenzak geplaatst.
  2. Vouw de linker flap aangesloten om het lijfje en de armen van je baby. Bevestig hierbij beide klittenband delen op elkaar.
  3. Vouw de rechter flap over de linker flap en bevestig de twee klittenbandsluitingen op het klittenband deel van de linker flap.

De flappen moeten strak worden vastgezet, maar je baby moet hierbij niet worden ingesnoerd. De armpjes van de baby kunnen bij het inbakeren het best gestrekt langs de zijkant van het lichaam liggen. Leg de baby tijdens het inbakeren altijd op de rug te slapen.