babywinkel mijnwonder logo 1
Speenkoord I love mom lichtblauw
Speenkoord I love mom lichtblauw
Speenkoord I love mom lichtblauw
Speenkoord I love mom lichtblauw
Speenkoord I love mom lichtblauw
Speenkoord I love mom lichtblauw
 9.95

Baby blauw speenkoord I love mom


 

Een speenkoord i love mom in de kleur licht blauw. Voor de kleine jongen is dit een leuk persoonlijk speenkoordje. Raak nooit meer de speen kwijt, met een Speenketting is het speentje altijd bij de hand. Ga je onderweg met je baby dan wil je natuurlijk niet het speentje kwijt raken en dan is een fopspeenkoord onmisbaar. De houten speenclip bevestig je het fopspeenkoord eenvoudig aan de babykleertjes.
 

Ontwerp je eigen spenenkoord met kralen in de kleuren die je wenst. Het speenkoordje met naam is ook handig voor de kinderopvang. Een persoonlijk kraamgeschenk waar de ouders veel plezier van zullen hebben.

Is de baby klaar is met spenen dan verander je het met een extra houten clip in een handomdraai in een 
Knuffelkoord. Zo kun je ook nooit de knuffel kwijt raken. Maak het koord persoonlijker met een leuke Figuur kraal (los verkrijgbaar). 

Het Speenkoord is met of zonder naam te maken.

Dit mooie I love mom speenkoord is ook verkrijgbaar in het wit en roze.

Materiaal:

  • Satijnkoord
  • Clip hout en metaal
  • Kralen hout
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen. 
www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.

Kraal kleur
Kraal kleur 2
Kraal kleur 3
Kleur koord
Extra toevoeging
Naam