babywinkel mijnwonder logo 1
Speenkoord I love mom roze
Speenkoord I love mom roze
Speenkoord I love mom roze
Speenkoord I love mom roze
 8.95

Roze speenkoord I love mom


 

Opzoek naar een luxe speenkoord met naam? Met deze Speenketting heb je een hip kraamkadootje. Een spenenkoord is heel handig om het speentje altijd bij de hand te hebben en zeker als je onderweg bent met je baby. Met de I love mom speenclip bevestig je het speenkoordje aan de babykleding en met het lusje aan de speentje. 

De speenkoorden word gemaakt van houten kralen in je eigen kleuren. Het speenkoordje met naam is niet alleen handig maar ook erg lief als persoonlijk kraamcadeau.

Wil je baby niet met spenen dan verander je het Speenkoord in een Knuffelkoord, zodat de babyknuffel dichtbij je kleintje blijft. Met een Figuur kraal(los verkrijgbaar) geef je de fopspeenkeeting een eigen stijl. Het Speenkoord is met of zonder naam te maken.
 

De speenkoord I love mom is ook verkrijgbaar in het wit en blauw.

Materiaal:

  • Satijnkoord
  • Speenclip hout en metaal
  • I Love mom speenclip roze met goudenletters
  • Kralen hout
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen. www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.

Kraal kleur 1
Kraal kleur 3
Kraal kleur 1
Kleur koord
Extra Toevoeging
NaamGratis verzending vanaf €50,-
Veilig betalen
Originele kraamcadeaus