babywinkel mijnwonder logo 1
Speenkoord wit I love mom
Speenkoord wit I love mom
Speenkoord wit I love mom
Speenkoord wit I love mom
Speenkoord wit I love mom
Speenkoord wit I love mom
 9.95

Wit speenkoord I Love Mom


Dit lieve speenkoordje met tekst I love Mom is te maken met de gewenste kralen kleuren. De witte speenketting heeft gouden glitter tekst en past goed bij alle babykleding combinaties. Een speenkoord is heel handig om altijd het speentje bij de hand te hebben,

Maak het speenkoord compleet met een bijpassende
figuurkraal (los verkrijgbaar), zoals het 3D beertje, wolkjes kraal of een eenhoorn kraaltje. Of een bijpassende I love mom/dad kraalHet kralen Speenkoord met naam of zonder naam, is beide mogelijk.

Zodra de eerste tandjes doorkomen dan heeft je baby bijt behoefte en een
bijtring is dan een uitkomst deze maak je eenvoudig vast aan de speenkoorden. Het spenenkoord is met een extra speenclipje te veranderen in knuffelkoordje en zo blijft ook je baby knuffeltje dicht bij je kleintje.


De mama speenkoord is ook verkrijgbaar in roze speenkoord en blauwe I Love mom speenkoord.
 

Materiaal:

  • Satijnkoord
  • SpeeClipje wit hout en metaal
  • Houten kralen
  • Speekselvrij en vrij van schadelijke stoffen.

Gebruikersvoorschriften voor de speenkoorden:
Het speenkoord dient niet als speelgoed en kan niet in het bedje/wiegje worden gebruikt. Laat het kleintje niet op de kralen kauwen. Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassenen. De speenketting voldoet aan de veiligheidsnormen.
www.MijnWonder.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de speenkoorden. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.


 

Kraal kleur
Kraal kleur 2
Kraal kleur 3
Kleur koord
Extra toevoeging
Naam