babywinkel mijnwonder logo 1

Zwangerschapsbel


Met onze ruime collectie zwangerschapskettingen vind je altijd een passend zwangerschaps sieraad. Een roze Zwangerschapsketting, een met baby handjes of voetjes, ying yang of de prachtige smaragd groene bola voor iedere smaak is er wel een zwangerschapsieraad. Een prachtig zwangerschapscadeau voor de aanstaande moeder. Leuk om dit zwangerschaps sieraad cadeau te geven bij een gender reveal party, babyshower, verjaardag zwangere, moederdag, Valentijnsdag of kerst. De Zwangerschapsketting met Mom is dan natuurlijk erg passend.

De zwangerschapsbola's zijn incl. Gratis zwart satijnenkoord. Los te bestellen een leer koord of een verzilverde zwangerschapsketting etc.

Sorteer op:
InStock 16.5
InStock 15.95
InStock 8.95
InStock 8.95
InStock 19.95
InStock 21.95
InStock 11.95
InStock 9.95
InStock 9.95

 +90 Zwangerschapskettingen 
 
Gratis satijnen ketting 
 
Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)
 
Vanaf €50,- gratis verzonden

 


Zwangerschapsbola oorsprong

De zwangerschapsbola ook wel angelrufer genoemd komt van oorsprong uit  mexico. De zwangerschapsbel word hier al eeuwen gedragen om de moeder en de baby in de buik te beschermen. Tegenwoordig dragen heel veel zwangere het zwangerschapssieraard. Het kleintje raakt in de buik vertrouwd met het geluidje van de Zwangerschapsketting. Na de geboorte herkend de baby het geluid als de veilige plek in de buik van mama. Het zwangerschapsbelletje maakt een zacht magisch tingelend geluidje. Het dragen van een een Zwangerschapsketting is niet schadelijk voor de baby.

Zwangerschapsherinnering

Na de zwangerschap kun je de zwangerschapsbola boven de wieg hangen en als de baby onrustig is zal dit kalmerend werken. De zwangershapsketting kun je ook bewaren op je gipsbuik, zodat je zwangerschapsherinneringen voor altijd zijn bewaard. 

Mooi Cadeau voor zwangerschap!