babywinkel mijnwonder logo 1

Over MijnWonder


In 2011 na de geboorte van mij tweede kindje begon ik met de webshop MijnWonder. Mijn naam is Chantal en ik ben de drijvende kracht achter de webshop.
Het krijgen van een baby is echt een wonder en zo bedacht ik dus de bijpassende naam voor de webshop. Het logo staat symbool voor de roze wolk waar veel moeders zich op bevinden bij het krijgen van een baby. De pasteltinten zijn de basis kleuren van de producten die op de webshop worden aangeboden.

Naast de webshop ben ik actief in het maken van gipsbuiken en bellypaints. In de loop der jaren heb ik vele unieke creaties mogen maken. Tijdens mijn bezoek aan de zwangere zie ik prachtige babykamers en raakte ik verder geinsprieerd voor de artikelen van de webshop.
Inmiddels is de webshop enorm uitgebreid tot een echte online babywinkel.

Als trotse moeder van 3 kinderen (inmiddels al 14, 11 en 9 jaar) heb ik veel ervaring met babyartikelen mogen opdoen. Deze kennis gebruik ik bij het kiezen van het assortiment. Buiten de webshop werk ik nog 3 dagen. Mijn vrijetijd besteed ik aan mijn gezin en sta ik als trouwe supporter langs de lijn.

De webshop en het maken van gipsbuiken is echt mijn passie. Ieder vrij uurtje gebruik ik voor het werken van mooie creaties, beantwoorden van berichten en het uitbreiden van de webshop. Heb je een vraag dan help ik je graag verder.