mijnwonder kraamkado gipsbuik header2

Shirt grote Broer

Zwangerschaps aankondiging grote broer shirt
 

Ben je zwanger van de tweede dan is het natuurlijk erg bijzonder om je zoontje ook bij de zwangerschap te betrekken. Als je een stoere grote broer word of bent geworden wil je dat natuurlijk aan iedereen vertellen, met onze leuke shirts kun dat aan iedereen kenbaar maken. De shirts "Big brother is watching you" of "Grote broer" zijn ook leuk als kraam kado voor de grote broer.

Met de teksten "Ik ben stoer want ik word grote broer" of "ik ben straks niet meer in mijn eendje" kun je aan iedereen de zwangerschap bekend maken. Ook voor het baby zusje en broertje zijn er bijpassende shirts, zo zijn jullie meteen al een setje.

Onze shirt worden voor u gepersonaliseerd, productie dagen dinsdag en vrijdag. De kleuren zijn geheel na wens aan te passen.


 

Sorteer op:
Vorige - 1 - 2

Shirt Grote Broer Wolk


 
InStock
11.50

Shirt Broer Pijl


 
InStock
11.50

Set
Geboorte setje zus / broer wolkje


 
InStock
22.50

Vorige - 1 - 2

Het is ook erg leuk om de grote broer, maar ook de aanstaande moeder te verassen met een zwangerschapskado een mooie Zwangerschapsketting of een zwangerschapskalender. Voor een bijzondere zwangerschapsherinnering kunt u denken aan een prachtige gipsbuik