babywinkel mijnwonder logo 1

Grote Broer Shirt


Wil je de tweede zwangerschap aankondigen? Dan is het erg bijzonder om de grote broer de zwangerschap bekendmaking te laten doen. Als je een stoere grote broer word of bent geworden wil je dat natuurlijk aan iedereen vertellen. Dat kan met onze grote broer shirts. Een ik word grote broer aankondiging is super om te doen. De t shirt Big brother of het shirt Grote broer zijn ook leuk als kraamkado broer.

Wij hebben grappige broer shirtjes met de teksten "Ik ben stoer want ik word grote broer" of de populaire "ik ben straks niet meer in mijn eendje shirtje". De zwangerschap bekend maken doe je met een big bro shirt.


 Ontwerp een broer shirtje >>> 
1. kies een tekst
2. kies een kleur shirt
3. kies de kleur tekst


Sorteer op:
InStock 11.95
InStock 13.5
InStock 13.5
InStock 10.5
InStock 13.5
InStock 3.95
InStock 1
InStock 12.95
InStock 3.95
InStock 10.5
InStock 13.5
InStock 13.95
InStock 11.95
InStock 11.95
InStock 3.95
InStock 3.95

 Gepersonaliseerde shirts
 Kies je eigen kleuren
  Levertijd 2-3 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL)

 

Zwangerschaps aankondiging grote broer shirt

Grote broer worden


 

Vertel het aan iedereen "ik word grote broer!" Met onze broer shirtjes doe je altijd een leuke zwangerschap aankondiging. Het is natuurlijk heel bijzonder om grote broer te worden en dat wil je natuurlijk trots aan iedereen vertellen. Met een leuke foto op facebook met je big brother shirt. Of laat oma je een schoon shirt laten aantrekken en dan filmen wanneer ze het broer shirtje ziet.

Er zijn heel veel manieren om de mooie boodschap van een 2de zwangerschap te vertellen. Ook het slabbertje om&opa is leuk om te geven aan de aanstaande grootouders. En voor de grote neef hebben we ook een super leuk shirtje gemaakt.

Grote broer aankondiging


Onze broer shirts worden voor u gepersonaliseerd, productie dagen maandag en donderdag. De kleuren zijn geheel na wens aan te passen. Zo kunt u dus een unieke grote broer shirt maken. Een shirt broer Met naam of uitrekendatum, ook dat is mogelijk. De big brother trui is er in vele ontwerpen en kleuren combinaties. Wij hebben heel veel big bro shirts in onze broer shop.
 Meer zwangerschap cadeaus


 

Het is ook erg leuk om de grote broer, maar ook de aanstaande moeder te verassen met een zwangerschapskado een mooie Zwangerschapsketting. Voor een bijzondere zwangerschapsherinnering kunt u denken aan een prachtige gipsbuik
 

Ook voor het baby zusje en broertje zijn er bijpassende rompers, we hebben ook leuke matching geboortesetje.