babywinkel mijnwonder logo 1

Speenkoord meisjeMet onze speenkoorden altijd een leuk meisjes speenkoord om het speentje bij de hand te houden. Een Speenkoord is een heel leuk kraamkado idee. 

Voor de baby meisjes hebben wij naast de uni kleuren zoals roze en zilver ook hele mooie andere meisjes Speenkoorden. Van speenclips met daarop Hello Kitty, eenhoorn tot kroontjes. Ook zijn er clips met glitter teksten "kleine Diva" en "I love mom". We hebben ook figuur clips zoals een vlinder, ster, konijntje en uiltje. Onze speenketting met strik zijn ook heel schattig voor de kleine baby meisjes.

Een speenkoord zonder naam of met naam als persoonlijk kraamcadeautje. Maak een persoonlijk speenkoord met naam.

 
Speenkoord maken (kies een):
1.  Speenclip
2.  Kleur kralen
3.  Kleur koord
4.  Figuurkralen (los verkrijgbaar)

Kleur
Sorteer op:
InStock 11.95
InStock 8.95
InStock 8.95
InStock 8.95
InStock 14.95
InStock 10.95
InStock 7.95
InStock 8.5
InStock 9.5
InStock 10.95
 
 Groot assortiment speenkoorden
 Maak je eigen speenkoord
 Levertijd 1-2 werkdagen (NL)
Verzendkosten vanaf €1,95 (NL) 

Speenkoord maken


Bij ons kunt een zelf speenkoord maken. Kies een mooie speenclip (mint groen, met tekst, etc) en geef aan welke kleuren kralen je wenst. De houten kralen zijn er in vele kleurtjes en zo kunnen er verschillende combinaties worden gemaakt. Welke kleur koordje zou je willen? Ook dat mag jezelf bepalen. Zo maak je een uniek speenkoordje.

Een speenkoord met naam is natuurlijk persoonlijker. Leuk als kraamkado en handig in gebruik. Geef de naam of tekst door voor op het fopspeenkoor. Liever geen naam dat kan natuurlijk ook. Wij maken het speen koord speciaal voor jou.Figuurkraal

Alle fopspeenkoorden zijn standaard zonder figuurkralen (hartje, sterretje, etc). Deze figuurkralen zijn los bij te bestellen zodat je altijd een gepersonaliseerd speenkoord hebt. We hebben leuke sterren kralen maar ook houten kralen met tekst. De populaire leren strikken maken er een luxer speenkoord van. Bekijk hier de figuurkralen >>

Speenkoord tot knuffelkoord

Komen de eerste tandjes door dan zijn onze bijtringen een handige toevoeging aan het Speenkoordje. Als de baby klaar is met spenen dan kun je met een extra clip het spenenkoord in een hand omdraai veranderen in een knuffelkoord. De favoriete knuffel van je kleine wil je natuurlijk niet verliezen.